Triumph-Limited-Edition-Elvis-Presley-T120-01

NIEUWE BONNEVILLE T120 ELVIS PRESLEY LIMITED EDITION

De Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition is een eerbetoon aan Elvis, een cultureel icoon en de grootste solomuzikant aller tijden. Met deze motorfiets viert Triumph de 'Memphis Mafia Triumphs' die Elvis in 1965 voor zijn beste vrienden kocht.

Het schitterende design is geïnspireerd door de J Daar custom Bonneville die voor de Elvis Presley Charitable Foundation is ontworpen. Deze speciale T120 bevat stijlelementen van Elvis' meest legendarische Comeback Special-optreden uit 1968 en belichaamt perfect de tijdloze stijl van dat tijdperk.

Triumph-Limited-Edition-Elvis-Presley-T120-07

Wereldwijd worden er slechts 925 exemplaren uitgebracht. Elke motorfiets is individueel genummerd en komt met een gouden plaat in een unieke platenhoes met artwork van Elvis Presley en Triumph Motorcycles en een ondertekend certificaat van echtheid.

De exclusieve Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition is het resultaat van een speciale samenwerking die fans van motoren en muziek een unieke kans biedt om hun passie voor muziek en motorrijden te vieren.