25MY_Ninja ZX-4RR_GN1_STU (1)

Nieuwe Kawasaki Racing kleurstelling voor 2025 Ninja ZX-4RR

Afgelopen seizoen zette Kawasaki de supersport markt op z’n kop met de introductie van de Ninja ZX-4RR. De enige 400cc supersport verkrijgbaar met een hoogtoerig vier-in-lijn motorblok en hoogwaardige veer- en remcomponenten. Voor modeljaar 2025 zal deze unieke Ninja verkrijgbaar zijn in een nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

Het is geen publiek geheim dat de Ninja ZX-4RR een enorme aantrekkingskracht heeft op zowel de supersport rijders van weleer als nieuwe rijders. De 399cc vier-in-lijn zorgt, samen met het inlaatgeluid en de up/down quickshifter voor een unieke aanval op de zintuigen.

25ZX400S_141GN1ARFA2CG_C

Ook op het gebied van handling zijn kosten nog moeite bespaard. Hoogwaardige SHOWA vering voor, een ZX-10R schokdemper achter (beide met legio instelmogelijkheden), monobloc remklauwen en een WorldSBK geïnspireerd frame zorgen voor scherpe handling en veel vertrouwen. Om de sportieve aspiraties van de Ninja ZX-4RR kracht bij te zetten is het full colour TFT-display uitgerust met een Track Mode welke rondetijden en toerentallen vanaf 10.000tpm weergeeft.

Om ook op straat maximaal rijplezier te beleven is deze Ninja voorzien van hogere clip-ons en een comfortabele zithouding. De 2025 Ninja ZX-4RR is in deze nieuwe kleurstelling vanaf midden oktober beschikbaar bij de MotoPort Kawasaki dealers.

Kawasaki Racing kleurstelling voor 2025 Ninja ZX-4RR